• 1Intro.PNG
  • 2Intro.PNG
  • bala1.jpg
  • bala2.jpg

Балю Саі Баба Людзі

Баба:

"Чалавечая жыццё ўжо само па сабе складана і сумна. Яна пачынаецца з таго, што плакаць, крычаць і штурхаць прыйшоў у свет. Тады праблемы расцягвацца далей. Pierces больш ці менш жорстка па жыцці. Так што паспрабуйце ня браць жыцця занадта сур'ёзна . Не хвалюйцеся, быць вясёлым Няма неабходнасці быць сур'ёзным, каб ускочыць і злавіць муху Гэта графічнае ўяўленне нашага жыцця, і сказаць: .. Прыміце жыццё лёгка, вы можаце для гэтага пацешыла бадзёры, вясёлы і жыццярадасны.
Чалавек заўсёды шукае шчасця. Ён хоча, каб убачыць прыгожыя рэчы, слухаць прыемныя рэчы, добра харчавацца і гуляць з радасцю. Пажаданні мець добрых сяброў і добрая будучыня, таму што ён хоча быць шчаслівым. Такім чынам, гэта чалавечае жаданне заўсёды накіравана на жыцці шчасця. Поспех і Бог адзін і той жа. Шчасце заўсёды чакае схаваныя ад яго, каб дапамагчы вам, але вы павінны быць гатовыя прыняць іх. Бог жадае, каб даць вам неба - трэба проста прыняць гэта.

Усе шчасце і ўсе радасці гэтага свету знікаюць, няма нічога пастаяннага. Вы насілі яго кожны дзень, каб праверыць. Нават ўдача знайсці ў міжасобасных адносінах недаўгавечныя і тое, што адбываецца з ім часовыя і не заўсёды.

Тым не менш, ёсць шчасце, што доўжыцца і сталым. Салодкі гэта бясконцая Боская асалода. Бог ёсць вышэйшую асалода і радасць. Вось чаму вы ўсё яшчэ вучаць: Будзьце шчаслівыя, гэта робіць іншым быць шчаслівымі і osiągnijcie мяне шчаслівым. Будзьце шчаслівыя! Гэта азначае, што, не хвалюйцеся! Я ўсё яшчэ тут для вас. Праз майго блаславення ў адпаведнае час, адведзенага для вас тое, што вы павінны быць. Бог ведае, калі, каб даць вам нешта. Чалавек мае ўсе падставы быць удзячныя яму назаўсёды! Таму што ўсё, што з ім адбываецца, што ён атрымаў ад Бога. Бог дае яму паветра, каб дыхаць. Ён дазволіў яго ежа, каб расці, ён пасылае сваіх таварышаў, якія ён мае патрэбу для свайго развіцця і ўсіх іншых умоў, якія яму патрэбныя. Задавальненне і сціпласць, зрабіць Бог вылівае Сваю ласку і Яго блаславення на людзей, у канчатковым рахунку ўдалося дасягнуць Бога.

Так што шчаслівы і ўдзячны. Атрымлівайце асалоду ад гэтай кароткай імгненнае шчасце і паспрабаваць імкнуцца да вечнага шчасця. Я не кажу: я адмаўляюся ад і пакутаваць за Бога, як вучыў старажытных прарокаў і увасабленняў. Я рэкамендую вам нават жыць шчаслівай, поўнай радасці і карысці ад вашага жыцця!

Адзіная ўмова: не забывайце Бога. Так што вы верыце ў Бога ці не - Бог існуе. Бог ёсць факт. Бог прыходзіць на зямлю, каб сам наклаў сваю місію выканаць. Некаторыя людзі прызналі яго і іншыя зноў няма. Бог не супраць ці прызнаць яго людзі ці не. Вы хочаце, каб аб'яднацца з ім ці не - Бог не змяняецца. Бог не атрымлівае ніякай выгады ад гэтага. Для яго ўсё ж. Прыбытку або страты вы дасягне толькі вы. Пакуль мы не дасягнем свядомасць Бога, гульня жыцця здаецца вам, як рэальнасць.

Вы дасягнулі чароўнага свядомасці, вы бачыце, што ўсё гэта проста ўяўленне, як у тэатры, нічога не адбываецца. Там няма трывалага шчасця на зямлі. Усе ўмоўна і нястала.

Такім чынам, мае сэнс шукаць эксклюзіўныя раставаць з Богам. Вы прыйшлі голыя і з пустымі рукамі на зямлю. І голая і з пустымі рукамі проста пакінуць яе зноў. Ваш дом, ваша ўласнасць, вашы сваякі, усё ёсць. Толькі добра, што вы можаце ўзяць з сабой, яны з'яўляюцца духоўнымі тавары. Гэта ўсё добрыя рэчы вы зрабілі дастаткова самааддана іншых, такіх, як дапамога, якую яны далі ёй патрэбу, і добрых спраў, якія вы зрабілі для Бога ці ў імя Яго. Паколькі Бог ўсюдыісны і ўсёпранікальным, сэрвіс для іншага чалавека дасягае Усявышняга.

Таму вучыцца быць добрым, здольны на ахвяры і карысным для іншых! Божае благаславенне прыходзіць, калі шчасце іншых. Калі вы зарабляеце грошы ў нашай працы, мы павінны некаторыя з іх, каб прайсці на добрых прычын. Нават калі гэта ўсяго толькі пяць еўра, якія ў нас ёсць у кішэні, пяцьдзесят цэнтаў мы можам даць каму-небудзь, хто мае патрэбу ў іх больш. Падзел ідзе не толькі аб матэрыяльных выгод. Мы павінны быць шчодрыя ў вашым жыцці. Будзьце шчодрыя, быць свабодным і вызваленне цесна звязаны адзін з адным. Служыце людзям або служыць Богу, то ваша жыццё набывае свой праўдзівы сэнс.

Большасць людзей думаюць толькі аб наступных рэчах: Як я магу лепш жыць? Як я магу лепш за ўсё карміць? Што лепшы напой? Як лепшы востраў? Як лепш я магу зарабіць грошы? Як я магу атрымаць максімальную задавальненне? Як я магу атрымаць лепшы сэкс? Што самы лепшы фільм, які я бачу? Як мне знайсці лепшага партнёра? ...

Толькі два з наступных рэчаў на ўвазе, мала або зусім няма, як служыць Богу і людзям лепшыя? Як думаеце, што лепш за ўсё пра Бога? Хто з гэтых двух пытанняў, якія ён адлюстроўвае, гэтая жыццё будзе лепшае жыццё, і ён атрымлівае лепшае дабраславеньне Божае. Бог прысутнічае ў кожным з іх. Калі вы ведаеце, хто вы на самой справе, я б ніколі не нашкодзіць сабе ці іншым ".