• 1Intro.PNG
  • 2Intro.PNG
  • bala1.jpg
  • bala2.jpg

Функцыя Балю Саі Баба Рэлігіі

Баба:

"Многія думаюць, што рэлігія і Бог з'яўляюцца адным і тым жа. Рэлігія ёсць толькі адзіны шлях да Бога. Гэта свайго роду канцэпцыі, што мэта дасягнення Бога. Сёння, Бог быцця і прасоўванне рэлігіі знаходзіцца на пярэднім плане. Многія культы мэты эксклюзіўны дзеянні. Але Бог, перш за ўсё, і ў той жа час у рэлігіях ўсіх. Божых, у той час як за межамі любой рэлігіі. У той жа час, ён з'яўляецца рэлігія.


Кожная рэлігія на роўных і ядро ​​паказвае, што адбываецца ў жыцці людзей, і яны з'яўляюцца: любоў і спагаду. Такім чынам, кожная рэлігія можа быць названая рэлігія любові і спагады. Ні адна рэлігія не не класіфікаваны як вышэй або ніжэй. Я не пакласці любую новую рэлігію. Я прымаю ўсе рэлігіі - без выключэння - у той жа спосабам. Такім чынам, мы не крытыкаваць ніякую рэлігію, але мы даем ўсе рэлігіі з той жа любоўю і павагай.

Вам не трэба рэлігію ў імя барацьбы паміж сабой. Бой лепш, каб дасягнуць адзінства з Богам. Мы не павінны быць у імя рэлігіі забываць, што мы чалавека. Паміж гвалту і Бога няма ніякай сувязі.
Калі ў дзіцяці наогул можна казаць аб рэлігіі, то можна назваць рэлігіяй памяркоўнасці большасці, любоў і чалавечнасць. Боскія ўвасаблення прыходзяць, каб не ствараць новых рэлігій. Яны прыйшлі, каб даведацца людзям шлях да Божага.


Бог таксама можа быць дасягнута без якіх-небудзь вонкавых формаў рэлігіі. Проста шчаслівы, Бог-арыентаванай жыцця і развіцця трох значэнняў: каханне, адданасць, чалавечнасць. Гэтыя тры значэнні дастаткова для дасягнення Бога. Любоў Бога ўсім сэрцам і адданасць вашай з'яўляюцца ключом, дасягненне Бога.


Каб быць сапраўдным хрысціянінам, не трэба ісці ў хрысціянства. Проста, калі вы моліцеся ўсім сэрцам да Хрыста і прытрымлівацца Яго прыкладу самаахвярнасці. Калі гэта адбудзецца, гэта нават не трэба чытаць Біблію ці хадзіць у царкву, таму што яна мае яркую ўнутраную сувязь з Езусам Хрыстом.


Большасць рэлігій вучаць, што Бог можа быць дасягнута толькі праз боль і пакуты. Я кажу вам, што вы можаце пакінуць грэх ззаду і шчаслівыя, каб дасягнуць Бога. Без плач і скрыгат зубоў. Хто хоча быць плакаць і скрыгочучы зубамі дзяцей? Бог, вядома, не робіць.


Будзьце шчаслівыя. Проста добрыя людзі! Не спрабуйце быць тым ці гэтым. Проста ты, як я толькі мне. Ці проста самі! Ня быць хрысціянінам, мусульманінам, індус - быць вам! Або досыць проста толькі чалавечае істота.
Ты вас. Больш ня трэба. Вы не павінны быць апранутыя ў кадры, які носіць імя якой-небудзь рэлігіі. Ці проста толькі мне. І быць чалавекам, тым, хто любіць, уважлівым да кожнага і кожнага ".