• 1Intro.PNG
  • 2Intro.PNG
  • bala1.jpg
  • bala2.jpg

Балю Саі Баба пра жыццё з Богам

Баба:

"Вядома імкненне да Бога, як толькі з'яўляецца ў кожным чалавечым істоце. Тады Бог прысутнічае для яго і вітае яго з распасцёртымі абдымкамі. Што чакаецца атрымаць гэта, але часта не адразу. Талерантнасць, цярпенне і выкарыстанне розуму так неабходныя!

Вы павінны імкнуцца да Бога, медытаваць, маліцца, рабіць добрыя ўчынкі ў сваёй службе, чытаў яго паведамленні; Толькі гэта прывядзе вас да поспеху, да чароўнай мэты. Ваша задача, каб пакланяцца Богу і служыць яму. З гэтай жа адказнасці і намаганняў, якія вы ставіце ў вашай сям'і і вашай працы, вы павінны таксама прымяняцца да Бога, то вы трапіце на вас Боскую ласку і Яго блаславення.

Калі вы хочаце пабудаваць інтэнсіўныя адносіны з Богам, вы павінны выбраць яго "нумар". Гэты лік яго імя! Паўтараючы імя Яго гэта духоўнае практыкаванне вельмі эфектыўным: яна прывядзе вас у значнай ступені наблізіцца да Яго. Кожнае імя Бога, кожны мантра той жа Бог. Калі вы чытаеце яго, ён узначальвае, як цягнік непасрэдна да месца прызначэння. Выберыце імя, якое лепш за вас і дзе вы адчуваеце сябе найбольш падыходзіць каханне. Я не настойваю, каб выбраць маё імя. Якое б імя вы не абралі, у любым выпадку дасягненне мой адрас, і я выліў на вас мае блаславення. Бо ў крызісных сітуацыях, калі вы мучылі сур'ёзных праблем і цяжкасцяў, атрымаць асалоду ад абарона імя Бога патрабуецца перад бесперапыннай трэніроўкі і старанна. Божае імя, то дзейнічае як ахоўны шчыт. Калі вы паўторыце імя Бога пару гадзін у дзень на працягу некалькіх месяцаў, можа здарыцца, што ён ідзе ў вашых паўтораў сэрца. Калі б толькі адкласці сваю працу або свае думкі на імгненне прыпынку, яны паднімаюцца ў вас імя Божае і нагадае вам пра Бога.

Вядома, вы можаце выкарыстоўваць любы метад, які падыходзіць вам, і вы атрымаеце гэта падабаецца. І ёсць шмат. Справа ў тым, што вы сканцэнтраваны на Бога. Гэта эксклюзіўны ўнутраны мэта ўсіх spirytualnych практыкаванняў.

Таксама бескарыслівае служэнне з'яўляецца выдатнай магчымасцю, каб служыць Богу. Справа ў тым, што Бог любіць больш за ўсё тых, хто служыць бедным і жывуць у нястачы. Служэнне Богу гэта самая высокая пазіцыя. Яна невымерная. Яна бескарыслівая. Яна з'яўляецца адзіным у сваім родзе. Абслугоўванне бярэ пачатак у чыстым мысленні. Яна накіравана на карысць грамадства, грамадства, краіны, свету і Сусвету ў цэлым. Праз любоў, адданасць, якая абслугоўвае і блізка да Бога, мы, верагодна, можа, самы хуткі і просты спосаб дасягнуць Бога.

Пачніце свой дзень з Богам! Правядзіце дзень з Богам! Скончыць дзень з Богам! Гэта самы кароткі, хуткі і надзейны шлях да Бога.

Усе тыя, хто прыходзяць да мяне дабраславіць шчасця і поспехаў ва ўсіх аспектах. Калі ў вас ёсць, каб цалкам давяраць мне, гэта дасьць вам ваш свет і духоўны пажаданні. Вы будзе выконваць вашыя пажаданні, калі вы поўныя адданасці Богу, што вы павінны пайсці з сумам і шчаслівым. Бог хоча, каб кожны, хто бачыў шчаслівыя. Што вы хочаце, ён дабраславіць. Прырода Бога дабраславіць тое, што яго паслядоўнікі з ім спрашчэнне. Але большасць з іх імкнецца толькі рэчы мінаюцца і жаданне Бога, шмат рэчаў, якія ён прывыканне, як męższczyzna, жанчыны, дзеці, сябры, маёмасці ... Бог папярэджвае сваіх паслядоўнікаў і тлумачыць ім наступствы, якія выходзяць за пажаданні і жаданняў. Калі, аднак, адданы паслядоўнік настойвае на выкананні пажаданняў і лічыць, што гэта добра для яго, ды бог з ім таксама гэтыя пажаданні, якія прыводзяць яго ў ілюзію і наркаманіі.

Кожны жаданне, кожная ідэя, кожнае жаданне гэта новае насеньне наступным нараджэнні. Нават станоўчыя пажаданні прынясе вам новае нараджэнне. Мы павінны жадаць вызвольнага і ня залежнасць. Мы павінны заўсёды імкнуцца да пастаянным, тое, што не праходзіць. Гэта Бог.

Бог ёсць шчасце і шчасце бог.

Адкрыйце сваё сэрца і любоў да Бога, вы адчуваеце, як вы каханыя Богам ".

"Будзьце шчаслівыя,

Робіць іншым быць шчаслівымі

і osiągnijcie мяне шчаслівым! "