• 1Intro.PNG
  • 2Intro.PNG
  • bala1.jpg
  • bala2.jpg

 

Баба:

" Людське життя вже саме собою є важке й сумне. Воно починається з того, що ви з плачем, криком і бриканням приходите у світ. Потім труднощі тягнуться далі. Ви пробираєтеся більш чи менш важко через життя. Тому намагайтеся не сприймати життя надто серйозно. Не турбуйтеся, будьте веселі. Для того, щоб підстрибнути й зловити муху, не потрібно бути серйозним. Це образне уявлення нашого життя, яке означає: приймайте життя легко, можете при цьому бути веселими, безтурботними, задоволеними і незворушними.

Людина завжди шукає щастя. Вона хоче дивитися на гарні речі, слухати приємні речі, добре їсти і радісно розважатися. Бажає мати добрих друзів і добре майбутнє, тому що хоче бути щасливою. Так, це людське прагнення, завжди спрямоване на життя в щасті. Щастя і Бог - це одне й те ж саме. Щастя завжди чекає, приховане, щоб вам допомогти, але ви повинні бути готові прийняти його. Бог готовий дати вам небо - ви повинні його тільки прийняти.

Кожне щастя і кожна радість цього світу дочасні, ніщо не вічне. Ви можете це щодня на собі перевіряти. Навіть те щастя, яке ви знаходите в міжособистісних відносинах, є короткочасним, і тому скороминущим і непостійним.

Однак існує неминуще і безперестанне щастя. Найсолодшим є те безперервне Божественне блаженство. Бог є найбільше блаженство і радість. Тому я постійно вас вчу: Будьте щасливі, сприяйте тому, щоб інші були щасливі, і досягніть Мене щасливі. Будьте щасливі! Це означає: не турбуйтеся! Я постійно тут для вас. За допомогою мого благословення у відповідний час вам буде виділено те, що вам належить. Бог знає, коли повинен вам щось дати. У людини є безліч приводів, щоб завжди бути Йому вдячною! Оскільки, що б з нею не трапилося, чим би вона не володіла, вона отримала це від Бога. Бог дає їй повітря для дихання. Він дозволяє її їжі рости, Він посилає їй товаришів, яких людина потребує для свого розвитку, і всі інші умови, які їй потрібні. Задоволення і скромність призводять до того, що Бог розливає своє милосердя і благословення на людей, щоб їм у кінцевому підсумку вдалося досягти Бога.

Будьте, таким чином, задоволені і вдячні. Насолоджуйтеся цим короткочасним одномоментним щастям і намагайтеся йти до вічного щастя. Я не кажу: відрікайся і страждай для Бога, як вчили древні пророки і втілені. Я навіть вам раджу. Живіть щасливо, сповнені радістю, і користуйтеся вашим життям!

Єдина умова: не забувайте про Бога. Таким чином, вірите ви в Бога, чи ні - Бог існує. Бог є фактом. Бог приходить на землю, щоб виконати нав'язану самому собі місію. Деякі його впізнають, а інші ні. Богу не заважає той факт, впізнають Його люди чи ні. Чи хочете ви з Ним з'єднатися чи ні - Бога це не стосується. Бог не отримує від цього жодної користі. Для нього все однакове. Здобутки або втрати маєте тільки ви.

Поки ви не досягнете Божественної свідомості, гра життя постає перед вами як дійсність. Коли досягається Божественна свідомість, ви бачите, що все це тільки спектакль, як в театрі, нічого не відбувається насправді.

Немає постійного щастя на землі. Все обумовлене і непостійне.

Тому розумно прагнути виключно злиття з Богом. Ти прийшов голий і з порожніми руками на цю землю. Голим і тільки з порожніми руками залишиш її знову. Твій дім, твоє майно, твої родичі - все залишається. Єдині цінності, які ти можеш взяти з собою - це духовні цінності. Це всі ті добрі справи, які ти цілком безкорисно зробив для інших, як, наприклад, допомога, яку ти надав нужденним, або добрі вчинки, які ти зробив для Бога чи від Його імені. Оскільки Бог є всюдисущий і всепроникающий, служіння іншій людині досягає Всевишнього.

Тому вчіться бути привітними, здатними на самопожертву і такими, які приносять допомогу іншим! Божественне благословення приходить, коли ми робимо щасливими інших. Якщо ми заробимо гроші власною працею, то повинні частину з них віддати для добрих цілей. Навіть якщо це тільки п'ять євро, які лежать у нас в кишені, п'ятдесят центів ми можемо подарувати комусь, хто їх більше потребує. Ділитися можна не тільки матеріальними благами. Ми повинні бути щедрими в житті. Щедрість, свобода і звільнення знаходяться у тісному зв'язку між собою. Служіть людям або служіть Богу, тоді ваше життя набуває справжнього сенсу.

Більшість людей думає тільки про наступні речі: Як я можу мати найкраще життя? Як я можу мати найкраще харчування? Чого я можу смачного напитися? Як найкраще виспатися? Як я можу найкраще заробити гроші? Як я можу найкраще повеселитися? Як отримаю найкращий секс? Який найкращий фільм я можу подивитися? Як знайду найкращого партнера? ...

 Тільки про дві наступні речі думають мало або не думають зовсім: Як найкраще служити Богу і людям? Як найкраще думати про Бога? Хто розмірковує про ці два питання, той життя своє матиме найкраще, і отримає найкраще благословення Боже. Бог присутній всередині всіх без винятку. Якби ви знали, ким ви насправді є, то ніколи не зробили б ні собі, ні іншим шкоди."