• 1Intro.PNG
  • 2Intro.PNG
  • bala1.jpg
  • bala2.jpg

 

Баба:

" Бог є все. Він форма, але водночас без форми. В Особі Баби Бог присутній як форма. Любов до Бога може бути розвинена тільки за допомогою Божої форми. Крім того, за допомогою цієї форми ви можете також відчути насолоду любові до Бога. Щоб ви могли мене любити, я веду себе як людська істота. Я настільки простий і позбавлений претензійності, що навіть сиджу перед вами напівголий, тільки одягнений в Дхоті, як очищений банан. Ви бачите мою доброзичливу поведінку, але не повинні, однак, забувати, хто Я насправді такий.

Я - втілення чистої Божественної енергії (Шакті) найвищого Божественного принципу. Від Мене все взяло свій початок. З Мене вийшло все створіння - також всі Божества. Я - універсальна Мати, Я - ваш Отець.

Сумно, що більшість моїх дітей постійно про це забуває. Багато хто взагалі навіть не знає про це. Але я знаю, що всі люди – це мої діти.

Бог любить тебе більше, ніж тисяча матерів одночасно, і завжди бажає тобі найкращого. Будь-коли Бог бачить твої потреби і їх задовольняє, якщо вважає їх відповідними. Кожного разу, коли твої бажання не збудуться, можеш бути впевнений, що вони не були тобі на благо.

Немає різниці між Богом в людському тілі і в безтілесному світлі. Чи вшановуєш ти тілесного Бога, чи Бога без форми - результат той самий. Бог прийшов, щоб благословити і піклуватися про добробут людей. Для розповсюдження Божої думки достатньо святих писань. З цією метою Богу не потрібно втілюватися.

Боже благословення - незриме. Можна його лише відчути. Якщо я дам вам банан, то можете його побачити і скуштувати. В противагу цьому, благословення, як електричний струм, є незримим. Лишень коли клацнеш перемикач, то можеш побачити електричний струм як джерело світла. Можеш його навіть відчути, коли сунеш палець в розетку.... Боже Благословення можеш відчути, якщо відкриєш своє серце і будеш перебувати в готовності, щоб його зазнати.

Старий Бог живе зараз в сучасному суспільстві. Бог прийняв вигляд згідний з духом часу, щоб в сьогоднішньому суспільстві сучасним способом вчити людей, як вони можуть з'єднатися з Богом. Баба є надсучасним Божим втіленням, і його проповіді роз'яснюють найбільш швидку і просту дорогу до Бога.

Бог знайде спокій тільки тоді, коли Його остання дитина досягне звільнення. Аж до того моменту Він буде постійно повертатися на землю, щоб навчати і підтримувати її."