• 1Intro.PNG
  • 2Intro.PNG
  • bala1.jpg
  • bala2.jpg

 

Баба:

„ Туга за Богом безсумнівно з'явиться колись у кожної людини. Тоді Бог відкриває свою присутність для неї і приймає її з розкритими обіймами. Що людина очікує отримати, те вона отримає, але часто не відразу. Толерантність, терпіння й використання розуму необхідні для цього!

Ви повинні стяжати Бога, медитувати, молитися, здійснювати добрі вчинки в служінні Йому, читати Його заповіді - тільки це приведе вас до успіху, до Божественної мети. Вашим завданням повинно бути шанування Бога і служіння Йому. З тою самою відповідальністю і зусиллям, які ви вкладаєте у ваші сім'ї та вашу роботу, ви повинні також стяжати Бога, тоді зійде на вас Божа ласка і Його благословення.

 Якщо ви хочете створити інтенсивний зв'язок з Богом, то повинні набрати Його "номер". Цим номером є Його ім'я! Повторення Його імені - це вкрай ефективна спіритуалістична вправа: вона приведе вас значно ближче до Нього. Кожне ім'я Боже, кожна мантра є сам Бог. Якщо ви Його повторюєте, то прямуєте, як залізниця, безпосередньо до мети. Виберіть те ім'я, яке для вас найбільш підходить, і до якого ви відчуваєте найбільшу любов. Я не наполягаю, щоб вибрати Моє ім'я. Яке б ім'я ви не вибрали, ви завжди досягнете Моєї адреси, а я виллю на вас Моє благословення. Для можливості використання захисту імені Божого в кризових ситуаціях, коли вас мучать важкі проблеми і труднощі, необхідно постійно виконувати вправи і докладати зусиль. Ім'я Боже діє тоді як щит. Якщо ви повторюєте Боже ім'я щодня кілька годин протягом декількох місяців, то може так статися, що воно саме повторюється у вашому серці. Якщо ви на деякий час відкладете вашу роботу або ваші думки на коротку мить зупиняться, вознесеться в вас ім'я Боже і нагадає вам про Бога.

 Звичайно, ви можете застосувати будь-яку техніку, яка вам підходить і подобається. А є їх багато. Суть полягає в тому, щоб зосереджуватися на Богу. Це обов'язкова внутрішня мета всіх спіритуалістичних вправ.

 Безкорисливе служіння також становить прекрасну можливість служити Богу. Це безперечний факт, що Бог найбільше любить тих, хто служить бідним і нужденним. Служіння в очах Бога має найвищу позицію. Воно незмірне. Воно безкорисливе. Воно єдине у своєму роді. Служіння бере початок в чистому мисленні. Воно має на меті благо громади, суспільства, держави, світу і всесвіту як цілого. Завдяки любові, самопожертві, служінню ближнім і Богові ми можемо найпростішим, найшвидшим і найнадійнішим шляхом досягти Бога.

 Розпочни день з Богом! Проведи день з Богом! Закінчи день з Богом! Це найкоротша, найшвидша і найнадійніша дорога до Бога.

 Усіх, хто прийде до мене, Я благословлю щастям і успіхом у всіх аспектах. Якщо у вас до Мене повна довіра, то я виконаю ваші мирські і спіритуалістичні бажання. Я виконаю вам ці бажання, якщо ви повністю віддані Богу, щоб ви залишили сум і були щасливі. Бог хоче кожного зосібна бачити щасливим. Він благословить все те, що ти собі бажаєш. Природа Бога благословляє все, що ті, хто Його сповідує, у Нього випросять. Але більшість з них тягнеться тільки до дочасних речей і бажає собі від Бога різні речі, які роблять людей залежними, такі як чоловік, жінка, діти, друзі, майно… Бог перестерігає також тих, що сповідують Його, і пояснює їм наслідки, до яких призводять бажання і прагнення. А якщо відданий віруючий в Бога наполягає на виконанні бажання і вважає, що воно йому на благо, то Бог благословляє також і ті бажання, які ведуть його до ілюзії і залежності.

 Кожне бажання, кожна уява, кожний потяг - це нове насінням для чергового народження. Навіть позитивні бажання принесуть вам нове народження. Ми повинні бажати собі звільнення, а не залежності. Ми повинні постійно пориватися саме до того перманентного, що не піддається дії часу - до БОГА.

БОГ є ЩАСТЯ, а ЩАСТЯ є БОГ.

Відкрий своє серце і люби Бога, щоб відчути, як Бог любить тебе ".

 

 " Будьте щасливі,

сприяйте тому, щоб інші були щасливі

і досягніть Мене щасливі!”